Terug naar blog

Wat is er nieuw bij Keeper | december 2023

Wat is er nieuw bij Keeper | december 2023
Deel dit blog

Deze maand Kunnen we een aantal nieuwe functieverbeteringen en productupdates met u delen, waaronder donkere modus voor Android, doordachte instellingsverbeteringen in de Keeper-kluis en browserextensie, evenals verbeteringen aan ons AWS CLI-inlogproces met de Secrets Manager (KSM) van Keeper. Lees verder voor meer informatie.

Ervaar Keeper voor Android in donkere modus

We zijn blij dat we de release van de ‘Donkere modus’ voor Android kunnen aankondigen, omdat we onze gebruikersinterface eerder dit jaar hebben vernieuwd. De donkere modus vermindert vermoeide ogen en biedt een comfortabele kijkervaring in omgevingen met weinig licht. Nieuwe gebruikers kunnen Keeper voor Android downloaden in de Google Play Store, terwijl bestaande gebruikers kunnen verwachten dat de Keeper-app automatisch wordt bijgewerkt. Ga naar het menu Instellingen van Keeper om de donkere modus in of uit te schakelen. De interface van de app komt standaard overeen met de weergave-instellingen van uw apparaat.

Bescherm uw AWS-toegangssleutels met Keeper Secrets Manager

Met het verbeterde inloggegevens van Keeper kunt u uw AWS-inloggegevens nu veilig opslaan in uw Keeper-kluis, in plaats van uw AWS-inloggegevens op een schijf op te slaan. AWS gebruikt het uitvoerbare bestand van Keeper AWS CLI Process om uw inloggegevens veilig uit uw kluis te halen met Keeper Secrets Manager (KSM).

Gebruik standaardbrowser voor SSO-optie voor naadloze authenticatie

Schakel de nieuwe optie ‘Gebruik standaardbrowser voor SSO’ in het menu van Keeper Desktop App in om automatisch naar uw standaardwebbrowser te routeren en in te loggen met uw geconfigureerde identiteitsprovider. De implementatie van deze optionele functie biedt ondersteuning voor SSO-identiteitsproviders die FIDO2-beveiligingssleutels of andere authenticatiemethoden toestaan die technisch niet worden ondersteund door de ingesloten browser van Keeper Desktop. Deze functie is beschikbaar voor SSO Cloud-klanten en kan worden afgedwongen met een parameter voor de apparaatconfiguratie.

Automatiseer teamgoedkeuringen en meer met Keeper Automator 3.2

De Automator-service van Keeper voert directe apparaatgoedkeuringen uit na een succesvolle inlog van uw SSO-identiteitsprovider. De nieuwste update van Automator heeft een aantal belangrijke updates, waaronder geautomatiseerde goedkeuringen van teamgebruikers, vereenvoudigde containeropties, eenvoudige implementatie van Azure en AWS-containerservices en optionele filtering op IP-adres en e-maildomein.

Verbeteringen van de wachtwoordgenerator voor KeeperFill

Onze nieuwste versie van KeeperFill voegt nuttige verbeteringen toe aan onze functie voor wachtwoordgenerator. Keeper biedt gebruikers nu een ‘generatorgeschiedenis’ als een manier om een eerder gegenereerd wachtwoord op te halen, voor het geval u het bent vergeten om het op te slaan. Gegenereerde wachtwoorden worden alleen versleuteld en ontsleuteld bij het inloggen op de extensie en uw wachtwoordgeschiedenis kan op elk moment worden gewist.

Gebruik Keeper Secrets Manager om Okta en API-gebaseerde inloggegevens te roteren

Met de wachtwoordrotatie van Keeper kunnen klanten inloggegevens veilig roteren in elke cloudgebaseerde omgeving of op locatie. We hebben ondersteuning toegevoegd voor het roteren van Okta-wachtwoorden en ook alle willekeurige OP REST API-gebaseerde inloggegevens met de post-rotatiescripts van Keeper. Deze nieuwste use case maakt gebruik van de Okta API om wachtwoordrotatie uit te voeren. Bovendien kunt u nu een vlag op het Keeper-record instellen om de Keeper Gateway te informeren om de scripts na uitvoering rechtstreeks uit te voeren.

Ondersteuning voor Google Passkeys

In een poging om hun beveiliging te verbeteren, heeft Google onlangs aangekondigd dat passkeys de standaardinlogmethode voor hun gebruikers zullen zijn, en dat ze lid zullen worden van onze groeiende directory van websites die passkey-login ondersteunen. Keeper lanceerde eerder dit jaar ondersteuning voor het gebruik van passkeys in onze browserextensies voor Chrome, Firefox, Edge, Brave en Safari. Stel een passkey in Keeper in vanuit de beveiligingsinstellingen van Google en de volgende keer dat u op Google inlogt, vult KeeperFill uw passkey automatisch in.

Afdwingen van de pincode van Keeper Commander

Met Keeper Commander kunnen gebruikers nu eenvoudig het pingebruik op beveiligingssleutel (Webauthn)-apparaten inschakelen of uitschakelen met een schakelaar zonder yubikey-pin om dit apparaat te bedienen. Deze verbetering van Commander MFA is een belangrijke gemaksfactor voor gebruikers.

Verschillende verbeteringen aan de Commander CLI

Keeper Commander ontwikkelt zich voortdurend. Met de nieuwste reeks verbeteringen kunt u:

  • Toont alle gebruikers in de kolom ‘Gedeeld met’ voor share-report van de opdracht met switch-show-team-users (let op: moet worden gebruikt in combinatie met switch -o)

Wist u dit?

We bieden Keeper Admins een checklist met kritieke beveiligingsinstellingen en -beleid om hun omgeving te beveiligen tegen bedreigingen van binnenuit en SSO-overnameaanvallen. Bekijk onze aanbevelingen hier en ontdek wat u kunt doen om uw cloudbeveiliging te verbeteren en lees meer over de beveiligingslekken en risico’s die het gevolg zijn van het gebruik van alleen SSO in onze recente blog.

Neem contact op!

Als u dat nog niet hebt gedaan, sluit u dan aan bij Keeper op onze subreddit bij r/Keepersecurity, om realtime nieuws te ontvangen, vragen te stellen en te chatten met het Keeper Team.

Liever Slack? Het bètakanaal van Keeper biedt een handige plek om productfeedback te geven en we hebben ook een speciaal MSP-kanaal. Neem deel aan de discussie!

Bedankt voor uw interesse in waar we hier bij Keeper aan hebben gewerkt. Houd de spannende nieuwe updates in de komende maanden in de gaten.

  LinkedIn profile

Craig Lurey

Craig Lurey is de CTO en medeoprichter van Keeper Security. Craig leidt het softwareontwikkelings- en technologie-infrastructuurteam van Keeper. Craig en Darren zijn al meer dan 20 jaar actieve zakenpartners in een reeks succesvolle ondernemingen. Voordat hij Keeper bouwde, werkte Craig bij Motorola als software-ingenieur die firmware creëerde voor de infrastructuur van mobiele basisstations en richtte hij Apollo Solutions op, een online softwareplatform voor de computerresellerindustrie dat werd overgenomen door CNET Networks. Craig heeft een bachelordiploma in Electrical Engineering van de Iowa State University.

Haal het nieuwste cyberbeveiligingsnieuws en -updates die direct naar uw inbox worden gestuurd

Deel dit blog