Bezpieczne udostępnianie plików dowolnym osobom dzięki funkcji udostępnienia jednorazowego
Udostępniaj pliki dowolnym osobom za pomocą funkcji udostępnienia jednorazowego, nawet jeśli nie mają konta Keeper. Linki mają ograniczony okres ważności i są przypisywane do urządzenia, na którym zostały otwarte po raz pierwszy. Oznacza to, że każdy link można otworzyć tylko na tym urządzeniu, a po upływie określonego czasu automatycznie wygasa. Po włączeniu udostępniania dwukierunkowego podczas tworzenia linku osoby, którym udostępniasz pliki, mogą również bezpiecznie przesyłać pliki do Ciebie.